onsdag 1 juli 2009

Besök hos moster Annika & grillkväll med mammagruppen.

Igår tisdag satte vi oss i blen vid 9-tiden och åkte till moster Annika i Tyresö. Att komma dit under denna sommarbölja är underbart eftersom de har en stor härlig pool. Esther verkligen njöt av att plaska runt i sin gula simring. Hon hann även med att simma i sin flytväst som hon fick av sina gudföräldrar i doppresent. Lydia verkar ha fått besvär av allergi igen för hon var inte på sitt glada humör som hon brukar. Idag har vi börjat med allärgimedicin till henne igen. Att kusin Sophie var hemma och ville leka med tjejerna var jätteroligt. (Tack Sophie för den goda sockerkakan du bakade. Esther har ej velat ha sockerkaka förut men din tyckte hon var toppen så idag frågade hon efter sådan kaka som du hade bakat. Som tur var fanns en i frysen som vi tog fram till mellis.)
Kusin Sophie med Esther i poolen.
Lydia medan hon var på bra humör.
Mamma och Lydia badade lite i trappan så nästa gång får vi nog ta på hennes flytväst också och simma runt tillsammans.



Inte illa att ha hela denna pool för sig själv. Esther verkligen njöt trots att hon såg ut som en skrynkligt russin när hon kom upp..
Tusen tack Annika att vi fick komma och hälsa på er igår, vi kommer gärna tillbaka snart.
När vi satte oss i bilen för att åka hem tog det inte många minuter innan barnen sov som stockar så det blev en lugn färd hem. När vi kom hem kan jag säga att Esther var svårväckt. Som tur sov även Lydia så henne ställde jag in i hallen i sin barnstol och så åkte jag ner med bilen. Där plockade jag ur en djupt sovande Esther som jag fick köra upp i Lydias vagn.
När jag fått henne vaken var det dags att packa till kvällen utflykt.
När pappa kom hem packade vi ner våra grillsaker och åkte till Elsa i mammagruppen dit vi var bjudna tillsammans med de andra mammorna i gruppen tillsammans med pappor och barn.
De bor helt underbart i ett hus med otroligt stor trädgård med massor av blommande blommor och träd nere vid ån . Där fick vi mysa tillsammansmed våra familjer och äta grillat och en underbart god ananaspaj med vaniljglass, tusen tack för den Johanna.
Alla stora syskon tillsammans vid det lilla bordet. Från vänster, Viola, Irma, Lovisa, Esther och Viktor.

Undrar just vad dessa pappor pratade om ?
Esther var lycklig när hon fick prova Lovisas gunga som har jättelånga snören så att "swingen" blir otroligt lång.

Tusen tack Elsa med familj att vi fick komma hem till er denna fantastiska sommarkväll.
Hoppas vi ses snart igen.

1 kommentar:

camilla sa...

Ingen fara, jag har haft fullt upp med pluggandet ändå så det har varit tajt om tid här med! Alltid är det nåt :-)
Gulligt sagt av Esther, Tilde gör också sådär ibland hihi.
Hör gärna av er om ni ska gå på djurparken eller hitta på nåt annat lekvänligt när ni är här i stan! Om ni nu ska hit nåt på semestern förstås.
Pussa på mina lillkusiner. Kramis