söndag 5 juli 2009

Jag är så trött på blöjor

Efter en lung och skönt natt fortsätter jag och hoppas och väntar på att Esther skall inse poängen med att kissa på toaletten och inte i blöjan. Hon är så envis så man kan bli tokig ibland med just nu har vi fått Esther att sätta sig på toaletten och på en pall framför sitter pappa och läser Ellens blombok, Spöket laban, och andra böcker. Kanske kanske kommer det något snart. Hon vill gärna ta av blöjan och säger att hon slutat med den men att det ger en konsekvens att man måste kissa någon annanstans istället verkar inte riktigt gått in. Jag har mutat med att hon skall få åka med mig till stan och köpa vilka trosor hon vill men det har inte hjälpt alls. Det enda som verkar hägra är en helikopter som hon önskat sig men trots detta kommer inget kiss i toan. Ja ja hon lär väl kissa på toa när hon börjar i skolan i alla fall. Då får man c:a 400 kr över till annat, undrar vad vi skall köpa då?

Får tyvärr meddela att det ej kom något i toaletten denna gång men vi är mycket glatt överraskade att hon gick med på att sätta sig på toaringen, det var ett stort framsteg.

Fortsättning följer.............

1 kommentar:

Mina älsklingsskruttisar sa...

Hej Ulrika

Lovisa började själv gå på toaletten när Leo föddes. Hon tycker att hon är så stora tjejen och är riktigt stolt över att göra som mamma och pappa. Kan också sätta på sig trosorna själv, fastän de ibland blir lite hipp som happ med baksidan fram och in och ut.

När vi skulle få henne att också gå och bajsa på toaletten introducerade vi sagoläsning. Nu behövs det inte längre men det fungerade bra för oss innan då hon bara ville bajsa i blöjan.

Lycka till med toaträningen!!

Hälsn Elsa