onsdag 11 februari 2009

Tjejerna är sjuka hos Algesunds!

I måndags eftermiddagen började vi misstänka att Esther höll på att bli sjuk och så blev det.
Igår hade hon feber och snuva och i natt kräktes hon i sängen. Tänk vad underbart det är att ha egen tvättmaskin. Idag efter att hon sivit en stund mätte jag tempen och då visade den på 41,2, så mycket har hon aldig haft förut. Då var hon inte sig lik men efter en alvedonsupp och några timmar så var det full fart igen. Nu sitter hon i badet och det låter som hon är både pigg och glad. Antar att hennes pappa sitter på en stol bredvid och läser sin kära bok. Ja att han är med henne vet jag , så ni inte misstänker att jag lämnar henne ensam i badet. Hoppas verkligen att det inte blir några fler febertoppar idag eller i natt för nu börjar jag längta att gå ut fast att det är så dåligt väder.

Idaglyckades jag fånga Lydias leende för första gången på bild. Det gäller att ha en kamera som tar bilden precis när man trycker och det har inte vi så någon hundradels sekund tidigare såg hon ännu gladare ut. Som tur är var mormor här och hjälpte oss med tjejerna mån em. -ons efter lunch. Tusen tack mamma. Esther frågade efter Dig mormor direkt när hon vaknade och insåg med stor besvikelse att du åkte hem. Hon gillar verkligen att leka kurragömma med dig.


I måndags eftermiddag bakade mormor och esther, något som Esther verkligen börjat uppskatta. Att få hälla i mjölet eller att få vispa en stund är en stor "grej" för henne. Tänk vad stor hon blivit vår lilla älskling. Nu har Lydia sovit i 3 timmar, något som är mycket ovanligt, därför hann jag blogga innan de lagt sig idag. Igår sov hon c:a 1 timme på hela dagen och då inte i sträck utan som småsnuttar.
Vi som trodde att Esther hade rekord i att sova lite, vi tror att Lydia vinner och sätter ett nytt rekord. Vi som bett om att få en bebis som gillade att sova. Vi är dock väldigt tacksamma att när det är natt sover hon ofta 6 timmar i sträck och det betyder otroligt mycket.
Hälsningar från hostiga Ulrika


Inga kommentarer: