måndag 23 februari 2009

GRATTIS LYDIA PÅ 2-MÅNADERSDAGEN!!

Tänk att det redan gått 2 månader sedan det var dagen före julafton. Det var då vår lilla Lydia, eller så liten var hon ju inte kom till världen på Södertälje sjukhus. Den julen glömmer vi aldrig.
En sådan julklapp har vi aldrig fått och kommer aldrig att få igen så det var väldigt speciellt. Vi njuter att att få se henne växa och utvecklas även om vi ibland önskar att hon skulle kunna sova lite mer timmar på ett dygn. Idag tex. sov hon bara c:a 1 timme under hela dagen omman räknar ihop de små minutrarna som hon domnade bort i min famn eller när vi var ute med vagnen.

Esther tycker väldigt mycket om sin lillasyster och det känns som att hon nu förstått att Lydia skall bo med oss för alltid, ja i alla fall fram till de flyttar hemifrån.
Idag försökte Esther att spela boll med Lydia och det gick faktiskt rätt bra. Lydia satt i babysittern och då sprätter det i både hennes små armar och ben så Esther lade bollen på hennes fötter och vipps så for bollen iväg och Esther var överlycklig. Annars är det babygymmet som är deras gemensamma aktivitet. Där vill gärna Esther krypa under tillsammans med lillasyster och så ligger de där och viftar på både armar och ben.

Det är så roligt att se dem tillsammsn och att se Esther glädje att få vara tillsamman med lillasyster. Som förälder så kan man ju bara ana hur roligt de kan ha om ett tag då Lydia blivit lite större.
En lycklig mor som nu skall skynda mig att hinna sova en stund medan Lydias ögon är stängda.

Inga kommentarer: