torsdag 11 november 2010

Vi fortsätter att ha det bra här i Thailand.
Nätterna är lite knepiga för Lydia somnar som vanligt runt 8 men tror att det är dags att sova middag så efter 2,5 timmar så vankar hon och vill upp och leka, då vi är som allra tröttast och vill lägga oss och sova.

Här tittar tjejerna på den bärbara dvd spelaren


Esther vid poolkanten. Hon har blivit mer och mer modig i vattnet och idag hoppade hon i det djupa vattnet själv och har vågat att stoppa ner huvudet i vattnet med cyklop.

Poolen är enormt STOR. Sören läste någonstans att den är på 8000 kvm. Här ser man bara en liten del.

Här har vi bubbelbadkaret på vår balkong som vi skall inviga ikväll. Astrid har tvättat den och fyllt på vatten under hela eftermiddagen så snart skall här bubblas och drickas en drink och fira att vi har det så otroligt bra tillsammans.

Tack och lov att jag och Linda kom iväg till Ullared i september. Då köpte jag så mycket bra saker, bl.a denna solskyddsdräkt med Hello Kitty som nu passar Lydia perfekt.

Tjejerna är välklädda för att kunna bada och leka på stranden. På eftermiddagen fick de bada i baddräkt för då var det ganska disigt. Tyckte att de är så söta även bakifrån så därför fick denna bild komma med.

Mammas älsklingsgullungar.
 Min kära man Sören han kan det där med att ta vara på stunden och koppla av.

Ofta kallar dock tjejerna på hans uppmärksamhet och vill att han leker med dem.

Esther leker på stranden och Sören relaxar i havet.

Efter eftermiddagsdoppet fick Lydia värma sig tillsammans med Lisbeth.

Idag åt vi lunch på en strandrestaurang så vågorna nästan nådde stolsbenen. Maten smakande naturligtvis supergott. Någon som känner sig sugen på lite thaimat?



Lilla Lydia vid poolkanten

På eftermiddagen när Lydia som passade Lisbeth och Astrid barnen och Sören och jag tog mopeden med sidovagn och åkte och tittade på huset som paret som vi hyr lägenheten av hyr ut. Det var 250 kvm och har egen pool. Kanske blir det dit vi åker nästa gång när vi lyckats övertala någon annan trevlig barnfamilj att följa med.
På kvällen åkte Sören och hämtade mat så vi åt på balkongen med tända ljus och hade det riktigt trevligt. Esther somnade som en stock kvart i sju, vilket inte är så konstigt med alla nya upplevelser och annat som skiljer sig mot livet i Nykvarn. I morgonskall vi ta en buss till Rayong för lite shopping.

Allt gott

Ulrika

Inga kommentarer: