måndag 15 november 2010

Sörens 40-årsdag!

Oj vad vi väntade på att pappa Sören skulle komma hem så vi fick krama om honom och säga grattis på 40-årsdagen och grattis på Fars dag. En stund efter lunch kom han och såg ut att må bra trots operationen dagen innan. Barnen blev väldigt glada att se honom och Esther lade 100%-igt beslag på honom. de badade i jaccusin på balkongen LÄNGE och lekt med Esthers alla små plasthundar. När Esther väl sätter igång med sina rolllekar kan man faktiskt få skavsår i öronen. Vid flera tillfällen hörde man Esther säga till pappa:- Men pappa, voven pratar ju med dig, hör du inte det? Sedan skulle pappa kallas för något annat eftersom de lekte att de var några andra personer. Pappa försökte relaxa i jaccusin men det var svårt eftersom han var tvungen att hänga med i leken med Esther.

Här är vår underbara jaccusi som hänger ut från balkongen. Här kan ni också se stranden i bakgrunden.

Det känns faktiskt roligt att få använda årets sommarklänningar till barnen en gång till innan de är för små. Visst är hon söt vår lilla docka!



Åter en bild som avslutning på våra tjejer.
Vid 15-tiden vinkade vi av Astrid som skulle åka taxi till Bangkok och sedan vidare till Sverige via Helsingfors. Vi saknar henne redan jättemycket. Esther var och knackade på hennes dörr i morse men kom sedan besviket på att hon åkt hem. Det har verkligen varit både fantastiskt roligt och en enorm tillgång på massor med sätt att ha Dig här . Vi älskar Dig Astrid.

På kvällen tog vi moppen med sidovagn för att åka och äta 40-årsmiddag med Sören. Det blev ett enkelt ställe med väldigt god mat som Sören själv valde.
Lisbeth skulle betala och tog upp  en 500-bathsedel ( c:a 120 kr) men den var för stor för att växla. Det visade sig att vi ätit en 40-årsmiddag 3 vuxna och två barn för 140 bath ( c:a 35 kr) , helt otroligt. Hur är det möjligt?
Kvällen ägnade vi åt att försöka hitta boende för nästa stop vilket inte var så lätt som vi trodde. Jag kan inte förstå att människor har annonser ute på sin hyrobjekt men inte svarar på varken telefon eller mail. Om en timme skall Sören ringa tillbaka till ett objekt som dock verkar intressant. Jag återkommer med stället så ni som undrar vet var vi finns.

Allt gott

Ulrika

1 kommentar:

kickan sa...

Oj! Det blev hela 40 år, inte illa det. Grattis igen då Sören. Du fick dubbla anledningar att firas också.
Ni ser ut att ha det så gott och det är er väl unnat! Hoppas boendet ordnade sig, vi följer med spänning vad som sker.
Kram till er alla