torsdag 18 juni 2009

Idag går alla våra tankar och böner går till Lydias kompis Emma!

Som jag nämt vid flera tillfällen förut så är jag så glad för alla mammor och barn i föräldragruppen jag fick förmån att komma med i när Lydia föddes. En av de trevliga mammorna som också planerat att vara hemma ganska länge med sin lilla Emma fick för ett tag sedan reda på att lilla Emma lider av SCID, Omenns syndrom. Idag skall hon stamcellstransplanteras och hennes 4-årigsa storasyster skall vara donator. Vi följde deras livssituation genom deras blogg: http://emma.aswe.se/#post13 Titta gärna in där för att se hur det går för lilla Emma och hela hennes familj.
Här en bild från en av våra mammaträffar innan de visste om Emmas sjukdom.

Vi ber att Herren skall vara med läkarna som skall utföra denna stamscellstransplantation och att Emmas kropp kommer att kunna ta emot cellerna från sin storasyster. Vi ber också att Herren skall ge den styrka som behövs till tjejernas föräldrar att klara av den situation som de hamna i. Alla välsignelse till hela familjen önskar vi dom.

Livet är inte en självklarhet utan en gåva som vi måste lära oss att förvalta
.Det ser man verkligen när man läser familjens blogg. Livet får helt plötsligt andra värden som man inte uppskattat förut.

Ulrika

1 kommentar:

Mina älsklingsskruttisar sa...

Tänker också på Emma med familj och håller verkligen tummarna.

Trevlig kväll och glad midsommar!

/ Elsa