lördag 4 april 2009

Veckoslutet i Norrköping

I torsdags åkte tjejerna och jag till Kolmården och hälsade på Camilla, Tilde och Ebba. Redan vid 8:30 hade vi packat in både bagaget och oss själva. Ni som har två småbarn vet att det är ganska mycket packning även om man bara skall vara borta några dagar så jag kände mig nöjd att vi kom iväg så tidigt. Bilresan gick jättebra. Lydia somnade vid Nykvarns centrum och Esther tittade på Nasse hittar en stol på sin lilla dvd-spelare. Den är verkligen en höjdargrej vi fick för att vi samlat MASSOR med semperkoder när Esther var liten.

Väl framme i Kolmodern lekte Esther och Tilde jättebra med alla saker medan de nästa sekund bråkade om vem som skulle sitta i fåtöljen eller vem som skulle hålla i en viss leksak.
Ebba hade lärt sig både sitta och krypa sedan de var hos oss sist. Det var roligt att se hur det har det i sitt radhus för de var första gången vi var där de bor nu. Efter lunchen gick vi ut och lekte och vi hann även med en promenad då alla 4 barn tillslut sov samtidigt I NÅGRA FÅ MINUTER. När vi skulle åka vidare fick jag väcka Esther som då sov gott i Tildes röda vagn och hon var inte lättväckt efter all lek och stoj. –Jag vill leka med Tilde, grät hon när jag spände fast henne i bilstolen. Tur att jag hade några kakor att muta henne med milen jag hade kvar till Norrköping.
Väl framme blev Esther jätteglad att träffa farmor och farfar som längtat att få träffa sina små barnbarn.


Esther på lilla Ebba på väg ut och leka.

Tilde i parken.
Esther provar en gunggrej" i parken


Mamma och Lydia i blått.

Camilla med alla barnen på vår lilla sövningpromenad.




Farfar Jörgen med yngsta barnbarnet.



På fredag eftermiddag var Esther ute med Farmor och farfar och åkte spårvagn och det var en uppskattad aktivitet och på kvällen kom pappa med tåget





Systrarna Algesund

På lördag förmiddag tog vi en promenad till stan och fikade tillsammans. På hemvägen stannade vi i en park så Esther fick gunga, något som hon verkligen gillar. Till lunchen kom barnens kusin Sharon som bor på andra sidan gatan från farmor och farfar.







Oj vad det är härligt med vårväder.




Lydia sov hema denna förmiddag.
Esther spanar in påskriset.




Att gunga är verkligen en av favoriterna just nu och då gärna med pappa.



Esther tyckte det var jätteroligt när storkusinen Sharon ritade med henne.


Saron berättade att hon snart ska åka till Thailand och plugga thai i nio månader på en strand i Kho Lanta. Pappa Sören lät verkligen avundsjuk och blir lite sugen att ta med sina tjejer till värmen ett tag. Vi kanske kommer och hälsar på dig Sharon.



På hemvägen hälsade vi på pappas kompisar Nickas och Ullis med familj i Skärblacka. det var jättetrevligt och vi fick så god grillmat, för första gången detta år. Hoppas det blir mycket grillning denna sommar. På hemvägen somnade alla tjejer i bilen. Nu är det förmiddag med oj så grått det är ute, inget roligt alls. Pappa förberder pannkakslunch ute i köket. I eftermiddag skall vi på 2-årskalas till Esthers kompis Ines.
Ulrika





Inga kommentarer: