lördag 11 oktober 2008

Äntligen lördag!

Fantastiskt att få en lugn natt. Esther sov och även jag hade förhållandesvis många timmars nattsömn om jag jämför med 5-6 som det brukar vara och då ej i sträck. Jag somnade snabbt om efter att ha varit vaken några gånger och sov till slut till klockan var 7:30. Det tror jag inte jag gjort någon gång under denna graviditet. När jag skulle vända mig om och skulle ge Sören en morgonpuss var sängen tom. Han hade gått och lagt sig hos Esther tidigt på morgonen när hon gnydde och sedan legat kvar och gosat. Vi åt en mysig familjefrukost och sedan åkte vi tillsammans med Esthers kompis Erik och hans pappa Lasse till Funhouse där jag lämnade av två glada pappor med barn. Själv åkte jag vidare till Rusta och bytte vår andra vattenkokare på ettt halvår som gått sönder. Denna gång hade jag ej något kvitto eller orginalkarton med mig så Sören trodde att det var lönlöst att försöka men skam den som ger sig. Ut kom jag med en ny av ett annat märke så nu hoppas vi att vi slipper byta var tredje månad. Sedan åkte jag tillbaka till Funhouse och lekte med Esther i ett hoppslott. Sedan fick barnen pannkaka innan vi satte oss och åkte hem igen




Esther vill gärna dela med sig av pannkakan till pappa.
Att rida på hästen var kul tyckte Esther, pappa ser inte lika glad ut.

Efter att vi kommit hem och Esther sovit middag åkte vi till Anton som fyllde 2 år idag och hade kalas. Esther hade noga hjälp till att slå in paketen med extra mycket tejp och Anton blev glad för sin jeep med släp och stumporna han fick.











Antons mamma Lise-Lott håller i tårtan så att Anton kan blåsa ut de två ljusen och Esther tittar nog på så hon vet hur det skall gå till på torsdag då det är hennes tur. Efter fikat blev det mycket lek och stoj innan vi trötta åkte hem till oss igen. Ja så här såg våra lördag ut idag.

Inga kommentarer: