fredag 10 oktober 2008

Besök av kusin Camilla med barn!


Idag var vi på öppna förskolan på Herrgården på förmiddagen. Lagom till att Esther hade sovit sin middag klar kom storkusin Camilla och hennes två små tjejer på besök. Som vanligt var både Esther och Tilde lite avvaktande i början och Esther hade svårt att låta Tilde låna hennes saker. Men med tiden försvann det och de lekte jättebra tillsammans. När Esther själv fick välja vilken av de två haklapparna som Tilde skulle få låna eller vilken mugg hon skulle få drick ur gick det hur bra som helst för henne att låna ut sina saker. Båda barnen år spaghetti med köttfärssås med god aptit men Tilde var den som åt klart snabbast.







Storkusin Camilla med sin andra lilla dotter Ebba som precis är 2 månader gammal.
Esther tittade mycket på lilla Ebba när hon kom och när jag frågade om hon ville hålla i henne sa hon ja direkt. Snabbt klättrade hon upp på sängen och satte sig med ryggen mot väggen för att kunna hålla i sitt lilla kusinbarn. Hon var så varsam gosig med lilla Ebba så jag hoppas att det håller i sig när hennes egna lilla syskon kommer hem till vår familj runt jultid.
Två tjejer som faktiskt samarbetade bra med denna lilla aktivitet




Tilde ville gärna provspela på Esthers gitarr. Vi hann också med att sjunga flera sånger tillsammans när momor/moster Annika och kusin Daniel kom.


Esther fik tre fina paket av Tilde och Ebba. Nappflaskor att mata dockor/nallar med, färgpennor och block och en pärlplatta med extra stora pärlor. Tusen tack Camilla för de fina presenterna. Av moster Annika fick Esther en fin Bamseklänning, en tröja och skuttstrumpbyxor. Tusen tack för de presenterna också. Skall visa upp kläderna när jag hunnit fota Esther i dem.
Måste bara säga att idag har bebisen rört på sig jättemycket och det känns så otroligt skönt.
Nu är det tyst i huset efter att vi haft lite myspys i soffan och ätit popcorn. Skall faktiskt passa på att gå och lägga mig tidigt idag.

Inga kommentarer: