lördag 25 oktober 2008

En vecka försenat hade vi 2-årskalas för de jämnåringa kompisarna!

Eftersom Esther var sjuk på sin födelsedag fick hon ha sitt barnkalas en vecka senare. 5 glada 1,5-2-åringar kom till oss vid 16 tiden och lekte i Esthers rum. Hon fick så fina paket av sina vänner. Ett Bamsepussel, ett Bamseförkläde, en målarlåda med ritblock, rosa hårborste och spegel, och hårspännen, och halsband och armband. Tack alla vänner för de fina presenterna.Glada gänget; från vänster: Inses, Erik, Danny, Esther och Erik.

Erik som bor på gatan bredvid oss.
Innan alla hade satt sig i soffan passade Esther på att gosa lite med Danny och Erik.


Eriks mamma Linda, Eriks mamma Malin, Erik, Dannys mamma Annafikar och pratar tillsammans. Innan fikar bjöd vi på makaroner och köttbullar till barnen och tomatsoppa med hembakt bröd till mammorna.

Esther och Danny klädde ut sig och lekte mormor Malin och morfar Totte.

Danny och Erik på kanan.

Ines kikar in Esthers nya målarlåda.
















Danny i den fina baskern.

Esther fick son första blomma av en kille. Danny tyckte det var självklart att han skulle ha med sig en blomma när han skulle på kalas eftersom hans mamma och pappa hade det veckan innan när de gick bort på kalas.
När kalset var slut och alla gått hem var vi s¨glada och nöjda men jag hade tänkt att åka in till stan på ett föredrag men där tog orken slut. Att ha 5 aktiva små gulliga barn i huset samtidigt gör att man bli en anings trött, i alla fall om man är i 8:e månaden.
Ulrika

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för ett bra kalas!! Vilken fin bild på gänget... Vi är så glada att vi har er så nära :)

Anonym sa...

Hej! Vad fint du skriver å jättefina fotografier.
Ta hand om er.