fredag 23 oktober 2009

Lydia 10 månader & Sören har namnsdag.

Två månader kvar till dagen innan julafton, dvs. Lydia har månadsdag. 10 hela m¨nader har nu gått eller sprungit iväg sedan vi fick vår lilla tjej. Nu vill hon bara gå och gå och vi springer med och håller henne i ena handen. Igår var vi på 10-månaderskontroll och då konstaterade läkaren att hennes fontanell gått ihop helt som den skall och det känns så otroligt skönt.

Idag var vi på öppna förskolan och hade en trevlig förmiddag. Esther lekte så bra med Lovisa och en annan stor tjej som var där. Så bra att jag hann prata riktigt mycket med andra mammor.
Här äter Lydia mat tillsammans med sin kompis Edith.

Här tillsammans med sina andra tjejkompisar Ida och Elina.
Det är så otroligt roligt att vi har så många jämnåriga kompisar till barnen.
På eftermiddagen kom Esthers kompis Danny hit och lekte. Tyvärr var han sjuk när vi hade kalas så Esther fick fina presenter även idag. Med sig hade han även en blomma med ett hjärta på, en riktig gentleman.

Ikväll är vi riktigt trötta för Lydia vaknade flera gånger och när vi lade henne i vår säng rörde hon sig som en propeller ända tills det var dags att gå upp. Annars har hon sovit riktigt bra denna vecka.
I morgon skall Esther på 3-årskalas till sin Anton och efter det skall pappa åka med henne till sjukhuset och ta influensasprutan som hon blivit erbjuden för att hon har förkyldningsastma.

På söndag är Lydia bjuden på 1-årskalas till sin kompis Axel men innan dess skall jag och Axels mamma ( och många fler) åka på den sista stora barnbasaren för denna termin.
Förhppningsvis kommer jag också iväg på en konsert med Bengt Johansson och Erik Tilling. Det blir i så fall den första kvällen som Sören får försöka lägga båda tjejerna, men det går säkert bra.
Ulrika

Inga kommentarer: