torsdag 15 oktober 2009

GRATTIS PÅ 3-ÅRSDAGEN ESTHER!!!

Så har det äntligen blivit vår älskade Esthers födelsedag. Flera gånger har hon denna vecka frågat:- Mamma, är jag 3 år idag? Nej lilla gumman men snart har mitt svar blivit. Men så idag väckte vi henne med sång och paket och på den fina guldbrickan stod hennes dopljus tänt och så fanns där också en riktigt smarrig vällingflaska. Något annat skulle hon inte ha uppskattat.
Igår var det firande på dagis och då hänger de alltid ut en födelsedagflagga som ni ser på bilden nedan. Hon hade ett paket päronsplitt med sig som hon bjöd sina kamrater på när det var dags för mellis, ja de personalen bad faktiskt att hon skulle stanna lite längre igår så de skulle kunna fira på eftermiddagen. Då fick hon åka in på matvagnen och så sjöng de för henne och så fick hon ett paket med en bok i.

Våran STORA tjej har blivit 3 år idag.


På hemväg från födelsedagsfirandet på dagis. Esther är verkligen ett höstbarn, kika på löven bakom.

En liten tillbakablick:
Så kom hon då äntligen ut och vi fick för första gången hålla vår förstfödda dotter i våra armar, vilken underbar känsla.

Pappa och dotter för första gången.
Så blev Esther 1 år och vi tyckte att hon blivit så stor....

Så blev hon 2 år och ännu större....
Så idag fyller hon 3 år och vi har just glatt oss när vi tillsammans satt i den stora sängen och beskådade hennes lycka över en egen liten dockkaffebryggare, en skuttplånbok, egna leksakspengar, pysselbok, målarbok, lite böcker och annat. Nu börjar en spännande dag och i eftermiddag skall hon ha barnkalas för sina kompisar.

Inga kommentarer: