onsdag 6 maj 2009

Utflykt till Kungsträdgården

I helgen som var gjorde vi en utflykt med vår nya bil Citroen C5 till Kungsan i Stockholm. Det var Jesusmanifestationen då så vi var inte ensamma direkt. 18 000 andra kristna var där samtidigt för att manifistera Jesus som Herre. Många , många kom i olika gående från olika parker i stan för att tillslut gemensamt mötas upp i Kungsan. Där spelade det musik och många olika präster/pastorer från både svenska kyrkan, ortodoxa kyrkan, katolska kyrkan, livets ord, oas, och frikyrkorna ledde gemensamt en slags gudstjänst. Fantastiskt när kristna från så många olika kyrkor kan stå enade tillsammans inför vår gemensamma Herre och Gud. Lydia låg och var så nöjd i sin vagn och mormor mötte upp i stan och passar naturligtvis på att prata med sitt yngsta barnbarn.

Skapelsen är underbar just nu. Tänk att Gud kan göra nya blommor på träden varje år.


NJUT!!!!!!




Mormor Ingrid och norrlandmormor Lisbeth beundrar lilla Lydia, även hon en underbar Guds skapelse som vi älskar så mycket.



Pappa passar på att relaxa medan Esther sitter still i vagnen. När det är sol och värme, då trivs min man .



Lycka kan vara att få äta en STOR GLASS.


Även mormor Ingrid njöt av en glass i solen. Mamm Ulrika som just börjat äta vv mat fick snällt nöja sig med att slicka på Esthers glass när det började rinna lite för mycket.





GLASSLYCKA!



Helt plötsligt säger Esther: PAppa du ska få en puss av mig. Då var det bara för pappa att ta emot den.




Vem kan tacka nej till en puss av sin dotter? INTE Sören.


Oj vilken fin dag vi fick tillsammans.

Inga kommentarer: