måndag 5 november 2012

Nu är vi framme i Thailand. Resan gick väldigt bra även om den är lång. I fredags blev vi skjutsade till tåget i Göteborg och därifrån åkte vi till Köpenhamn. Där sov vi lyxigt på Hilton. Så fint har vi nog aldrig bott förut. Tyvärr fick vi ställa väckarklockan på 6 och betala extra för frukosten men gott var det. Den förmiddagen lyfte planet och vi åkte till Qatar där vi fick kliva av och byta plan. Näv vi klev på nya planet var det sex timmar kvar och den tiden gick faktiskt fort. Barnen sov nog drygt 3 av dem. De var dock VÄLDIGT TRÖTTA när vi väckte dem för att landa och kliva av. Bilen och chauffören stod som planerat på flygplatsen med en skylt som det stor Ulrika Algesund på. Efter tre timmars minibussfärd var vi framme i vår fina lägenhet som vi hyr tillsammans med familjen Binett.
Vi installerade oss och gick ner till den enorma poolen som är drygt 8000 kvm stor. Tyvärr får jag snällt sitta på kanten pga mitt ben som fortfarande inte läkt.

Idag fick Johanna och jag lite egentid på förmiddagen. Vi promenerade på stranden, tog en
massage på en timme för 300 bath ( läs 66 kr). Efter den avnjöt vi en phatailunch och njöt av havsbrisen innan vi promenerade hem. Där hemma stod papporna och stekte pannkakor till barnen. Jag tror vi har världens bästa pappor med oss.

Ikväll blir det en liten utflykt till Ban Phe där vi ska shoppa lite mat, äta middag och promenera runt. Tyvärr har jag inte lyckats lösa hus jag skall redigera bilder på den här surfplattan jag har med och skriver på se denna gången blir det bara text. Ni som har Facebook har säkert sett några bilder där. Hoppas mormor, farmor och farfar sett de som jag skickade via mail. Lisbeth din mailbox är nog full för dina mail kommer bara tillbaka.

Ulrika