onsdag 7 november 2012

I morgon ska vi flytta!

Nu har vi bott i vår lägenhet i 4 nätter. Vi har verkligen njutit av den enorma poolen och havet som ligger intill huset vi bor i. Igår tog vi en sang täw, en tvåradsbuss, in till staden Rayong. Där strosade vi runt och tittade, shoppade och åt lunch och glass. På hemvägen började det störtregna och bussen tog den  längre vägen hem så det blev en skumpig tur på en timme. På kvällen åt vi middag hemma i lägenheten och barnen tittade på film lite senare. Vi vuxna kunde då sitta på balkongen och njuta av havsbrisen och den sköna värmen som kommer på kvällarna.

Idag gick papporna på en morgonpromenad för att se om elefanterna fanns kvar från förra gången vi var här. Tyvärr hade elefanterna gått i pension och fanns inte kvar så barnen blev ganska besvikna. Det blir att fortsätta leta efter elefanter att rida  på. Sedan blev det poolhäng hela dagen. Även jag har badat i poolen idag och det var så otroligt underbart efter att ha suttit på poolkanten och tittat på. Såret på benet är fortfarande öppet men man kan ana en viss % läkning och det är jag tacksam för, nu 18 dagar efter att jag "böjde knä" i backen med alla löv.

I morgon skall vi flytta till vårt andra boende som är ett hus med tre sovrum, vardagsrum, kök och  egen pool utanför huset . Det ska bli väldigt spännande att se hur det ser ut.
Nu ska vi packa det sista.




Allt gott
Ulrika

1 kommentar:

kickan sa...

Åhh va det låter underbart det du skriver.
Svenska avundsjukan infinner sig en bit(men går fort över eftersom jag inte gillar att flyga, tur för mig)

Önskar er fortsatt superfina dagar.
Va rädda om varandra!
Varm kram!