söndag 25 november 2012

Thailandsbilder, del 2

När vi tyckte vi fått nog av sol tog vi en "tvårad" till Rayong för att gå på luftkonditionerade varuhus. Vi mammor tyckte papporna var väldigt positiva till förslaget shopping men jag insåg en kväll att det endast var för att få lite just luftkonditionerade utrymmen att gå omkring i. Bra dock att alla tyckte det var trevligt. En "tvårad" är en pickupbil som har två bänkar på flaket som man sitter på. Sedan finns ett tak som skyddar mot sol eller regn. 20 bath kostar det per resa, dvs 4 kr och 50 öre.
 


Johanna och Axel

Anders och Viktor

Efter en lång shopping på Bic C blev det glasspaus på Swensen´s

Barnen var väldigt nöjda med sina glassgubbar. Sören ser dock lite uttråkad ut och väntade nog på att få åka hem igen och slänga sig i poolen.

 
Esther och Viktor fungerade väldigt bra tillsammans och lekte och skojade hela dagarna.

 
En sen eftermiddag gick vi ner till stranden och tog lite bilder. Här är en på Esther som jag gillar.


Ett försök att fånga mor och döttrar.

Far och dotter.
 
Och så fastnade hela familjen Algesund på bilden. Tack Anders för hjälpen.


 
Lydia lekte gärna med sanden på stranden.

 
Familjebygge.


En lycklig Lydia i poolen.

Och så en till familjebild som jag själv gillar. Solen höll på att gå i moln i bakgrunden och en väg sköljde in bakom oss.


Så , nu har ni fått se ännu några bilder och jag kan lova att det kommer fler.
I morse vaknade jag klockan 3 och kunde inte somna om.Till slut gick jag upp och satte mig och redigera de första av alla bilder jag tagit. Johanna, har börjat samla ihop alla era bilder så de kommer i veckan så ni kan fixa ert julkort.

Snart skall Lydia och jag till gympan, hur jag nu skall orka det. Imorgon är det åter jobb, skola och förskola som gäller och vi är tillbaka till vardagen, men det skall bli roligt det också.
Vi tycker dock att det är bra kallt och blåsigt, speciellt i denna delen av landet. Måste säga att när vi landade på Arlanda kändes det helt fel att sätta sig i bilen och köra till Göteborg. Stockholm är ändå vår vackra huvudstad som ligger så bra till. Skriver detta med STOR risk att  bli påhoppad av vissa läsare. Vill till sist säga att det kändes väldigt bra att träffa våra vänner i Ytterby kyrka i morse.

Allt gott

ULRIKA