lördag 7 juli 2012

I tisdags kväll kom våra vänner Eva och Lennart från Timrå på besök. De var på väg till sin dotter i Malmö då de ringde och frågade om de kunde köra vägen om Göteborg för att hälsa på oss. Vi blev JÄTTEGLADA och bjöd genast in dem. Första kvällen var det fint väder så vi tog med oss lite fika och åkte ut till Rörtången och njöt av solnedgången på de solvarma klipporna.
Det är en av de positiva sakerna att flytta runt lite i vårt avlånga land, att man hinner få så fina vänner som bor lite här och var i Sverige. På onsdagen åkte våra vänner på utflykt till Marstrand och åt sin dyraste Musselsoppa och räkmacka de någonsin ätit. På kvällen gick Sören och Lennart på bibelstudium och Eva och jag nattade barnen och satt och pratade i soffan. Det är så betydelsefullt att få sitta och dela livet tillsammans med gamla vänner. Tack Eva och Lennart att ni kom vägen förbi Ytterby på vägen till Malmö.



Sen igår kväll kom barnen sysslingar och deras gudmor och gudfar. Vi bodde i samma område i Nykvarn så att inte kunna promenera förbi hos dem lite spontant saknar vi MYCKET.  Idag gör de Liseberg men vi fick en mysig förmiddag tillsammans och i morgon hoppas vi på sol så vi kan åka ut till havet.

 Adrian. Lydia Edward och Esther på soffkanten.



Det blev mycket bus med killarna men också med storsysslingen Cornelia som jag tyvärr inte fick med på bild i dag. 
  Snälla Edward läste och läste i Pellesvanslösboken för Lydia

 Gudfar Uffe och Lydia spelade Mamma Mu-dominospelet som de hade med sig i present till Lydia


När de åkte iväg blev det tomt. Då underhöll sig Lydia vid pysselbordet. Att klippa, klistra, pärla mm är en av hennes favoritsysselsättningar.

Ulrika

Inga kommentarer: