söndag 1 maj 2011

Kolmården och Buffys små valpar.

Här kommer lite tillbakablickar från vår påskhelg.

På påskdagen åkte vi till Kolmården och gick runt med barnen och mormor Ingrid. Det blev en anings stressigt eftersom vi kom hemifrån lite senare än planerat. Solen sken från en klarblå himmel och vi tittade på kameler, elefanter och andra djur och vi hann med delfinshowen till banren stora förtjusning.
Därefter blev det mat i solskenet innan vi åkte vidare till farmor och farfar i Norrköping.
En lycklig Esther bland alla djuren.
Det var väldigt mysigt att göra något tillsammans hela familjen efter all vår städning som vi ägnat oss åt de sista veckorna.
Hos farmor och farfar fick vi påskmat och påskgemenskap. Tjejerna fick påskägg och jag beundrade Sörens påskkyckling han gjort som liten. Det är inte alla som har gjort en påskkyckling av snäckor. Häri Sverige brukar de flesta vara tillverkade av flörtkulor och fjädrar men är man uppvuxen i Thailand så finns det naturligtvis andra förutsättningar. Fin är den i alla fall och imponerad är jag att den är hel efter alla år och alla flyttar.

Något annat som Esther hade sett väldigt mycket fram emot var att få hälsa på faster Chana och träffa hunden Buffy och hennes 6 små valpar.
Så mycket lyckligare än så här tror jag inte hon kan bli för hon verkligen älskar djur, framförallt hundar. Varenda gång vi är ute och vi möter en husse eller matte med sin hund frågar Esther:- Vad heter hunden?
Så här söt kan en liten valp vara som är 1 vecka. De hade inte ens öppnat ögonen ännu.
Här är  av de 6 valparna som Buffy fått.
Eftersom det var kväll och vi skulle åka hem efter besöket hos faster så fick tjejerna klä på sig sina pyjamasar. Valparna bodde i det ligga valphuset där de också kunde ligga och dia sin mamma för att få mat. Nu önskar vi faster Chana lycka till med alla sina små valpar och deras mamma Buffy.

Nu följer en spännande vecka igen med husletande. Till helgen åker vi troligtvis ner till Göteborg för att träffa mina blivande medarbetare och få lite guidning för att se om vi kan bestämma oss vart vi vill bo.

Önskar er en bra vecka.

Ulrika

1 kommentar:

kickan sa...

Lycka till med allt ni ska ta er för i "götet"
Vila i det som händer.....och va lyhörd!
Ni finner vad ni söker och ber om. Det löftet har vi ju.
Kram!