onsdag 22 december 2010

GRATTIS PÅ 2-ÅRSDAGEN LYDIA!

Så har det gått hela två år sedan vi väntade och väntade på vår lilla tjej som behagade komma ut till oss dagen innan julafton. Sedan dess har hänt mycket även om Lydia är en tjej som tar god tid på sig med saker och ting. Under detta året har hon lärt sig gå ,springa och hoppa jämfota och det sistnämnda är verkligen en av hennes favoritsysselsättningar. Det skall bli så roligt när det blir vår och vi kan använda studsmattan ute igen.
Nu kommer det nya ord i hennes mun varje dag vilket är jätteroligt.
Snart kommer hon säkert att prata lika mycket som Esther, vilket är MYCKET!
Esther pratar både OFTA, MYCKET och med ett otroligt RIKT ORDFÖRRÅD. Igår när vi satt och åt mellanmål så sa Esther:
-Mamma vad händer med kroppen när vi dör?
Ja då fick vi åter ett intressant samtal om livet efter döden.
Hon var dock väldigt mån om att hon skulle få komma tillbaka hit sedan när vi fått träffa Jesus. Hur det blir med den saken får vi vänta och se.

Så här såg hon ut, vår lilla Lydia för två år sedan. Ja liten och liten kanske är fel ord. Vi fick en stor tjej på nästan 4,5 kilo, men MYCKET svart hår. 


Esther har sedan första dagen varit en väldigt snäll storasyster som gärna velat hjälpa till att ta hand om sin lillasyster. Här har hon bäddat ner Lydia i sin lilla dockvagn.

Kan man bli lyckligare än så här? Nej jag tror inte det. Vilken stor gåva att ha fått ta emot dessa två underbara barn.

Mina älsklingstjejer!

Förra året när Lydia fyllde 1 år hade hon massor med vattkoppor, så det blev inga stora kalas då. I är är båda tjejerna friska i juletid, vilket är så skönt.


Ett STORT grattis på din födelsedag älskade Lydia!
Vi är så glada att just Du kom till oss en kall vintermorgon vintermorgon för två år sedan. På eftermiddagen kom mormor, Esther och gudmor Anna och hälsade på oss på BB. Pappa och vi som över en natt men på julafton, efter att vi ätit julbordslunch på BB så fick vi åka hem med Dig. Det blev den mesta annorlunda julen någonsin tror jag. Det var året då vi öppnade julklapparna på juldagen för att vi glömde bort den på självaste julafton. I år är Esther väldigt intresserad av vilket datum det är så vi lär nog inte missa att öppna klapparna på julafton i år. Esther har gjort och slagit in flera paket på dagis om hon sagt är en hemlighet till mamma och en till pappa. Hittills har hon klarat att inte berätta vad det är i paketen och det tycker jag är bra gjort.

Nu ser vi fram emot att få dela julgemenskap med våra egna föräldrar som kommer hit till oss.

Allt gott

Mamma Ulrika

2 kommentarer:

kickan sa...

God Jul i stugan.
Julkramar från Knivsta

Mia sa...

Stort grattis till Lydia idag! :)