fredag 16 juli 2010

I natt sov vi på Scandic i Gävle. Esther tyckte det var jätteroligt att sova på hotell, speciellt då det fanns en pool i källaren. Den var dock ingen varm pool men Esther ville så klart bada i alla fall så det var bara att hoppa i och simma runt med henne. I morse åt vi en stressig frukost på restaurangen och det fanns verkligen jättemycket gott att välja på. Lydia var inte på sitt bästa humör utan gnällde och skrek från att vi kom in där tills vi gick därifrån. Straxt efter 10 gick vi in genom Furuviksparkens entré. Igår kväll skrev jag på Facebook att vi skulle dit och till vår stora glädje fick jag en kommentar av Johanna, som är en i tjejgruppen från Lydias föräldragrupp. De skulle också dit idag med sin familj som har jämnåriga barn med oss så vi träffades vid lammen och slog sedan följe hela dagen, så trevligt.

Vi gjorde mycket roliga saker förutom att titta på djuren. Vi köpte ett häfte med åk kuponger för att barnen skulle få åka lite karuseller.
Här var Esther och klättrade i hoppborgen. Det märks tydligt att motoriken har utvecklats den senaste tiden och att hon blivit så mycket modigare.

Att det fanns en stor pool med flera vattenrutschkanor uppskattades verkligen. Esther och pappa åkte i flera rutschkanor och Esther övande sig på att få vatten i både ansiktet och höver hela huvudet. Sista åket blev dock ingen succe då kanan vara så brant och det gick väldigt fort så Esther kom med huvudet i poolbotten.

Pappa åker bild med Esther och Viktor.


Familjen Binette, Anders, Johanna och Viktor. Nedanför lillebror Axel som var i samma föräldragrupp som Lydia
Lydia som älskar allt med hjul höll ratten med ett stadigt grepp och ville absolut inte släppa taget när karusellen stannade.
Många karuseller hann vi med.

Mer kommer.......