tisdag 13 juli 2010

Bad i plaskdammen!

Idag tog vi oss en tripp till Stockholm och hälsade på mormor Ingrid.
barnen fick även för första gången träffa sin morbror Jimmy som kommit från Thailand där han bor.
Sören skulle till en arbetsförmedling inne på söder så vi passade på att umgås med mormor och morbror.
Först tog vi bussen till Årsta centrum där mormor bjöd på pizza till Esthers stora glädje. Under tiden pizzabagaren gjorde våra pizzor klara matade jag Lydia så hon hann precis somna i vagnen lagom till vår mat var klar, helt perfekt. Mätta och belåtna promenerade vi till en plaskdam.





Lydia sov en bra stund så jag hann bläddra i en tidning och Esther badade och lekte i plaskdammen.
Sedan tyckte även mormor att det var dags att svalka benen. Esther blev jätteglad när mormor kom gående i vattnet. Hon försökte genast övertala mormor att simma som hon själv gjorde.
Här påpekar Esther för mormor att hennes kjol blivit blöt, men vad gör det när det är 35 grader ute och allt torkar supersnabbt.

På hemvägen i bilen så somnade Esther trots tappra försök att hålla henne vaken av både från mamma och pappa . Detta resulterade i att hon i kväll somnade runt 22:45. Tur att hon är 3,5 år och gillar att titta på film och lyssna på ljudböcker. Sören stryker kläder inför packningen och jag plockar bland alla kläder som skall med. I denna sommarhetta är det svårt att förstå att man skulle kunna behöva långbyxor och fleectröja men man vet ju inte om det blir annat väder under dagarna framöver. . Nu är det i alla fall dags att sova.
God natt.

Ulrika

1 kommentar:

camilla sa...

Roligt att träffa mormor! :)
Vart ska ni åka på semester?