söndag 7 oktober 2012

Höst och kalasplanering.

Nu är det verkligen höst. För en stund sedan var jag iväg och hämtade Esther som varit på tjejträff med alla tjejer i klassen. En ambitiös och jättetrevlig mamma skickade ut en inbjudan till alla tjejer i klassen som idag blev inbjudna till Tjejträff hos N.
 
Igår ringde en mamma till en av Esthers killklasskamrater och sa att hennes son ville leka med Esther. Detta är en ny värld för mig, eller kanske inte. Esther är van att leka med killar sedan hon var bebis, men nu är det nya killkompisar som ringer varje vecka. Snart är det dags för vår Esther att ha 6-årskalas och just är är frågan: VILKA SKA HON BJUDA? Hon kan ju inte bjuda hela klassen på 24 barn och eftersom hon mest leker med killar så känns det konstigt att bara bjuda alla tjejer. Men vi kan ju som sagt inte bjuda alla killar och tjejer så hur gör man för att det skall bli rättvist? Jag har försökt fråga vilka hon leker med mest och utifrån de svaren har vi gjort en lista.
 
 
Här är Esther och hennes gamla pojkvän Erik precis 1 år.

Tänker på gamla tider och inser hur otroligt underbart det var att vara föräldraledig tillsammans med sina barn. Under första föräldraledigheten gjorde Eriks mamma och jag väldigt mycket trevliga utflykter tillsammans med våra barn. Här var vi på en höstutflykt till Hötorget i Stockholm.

Här en bild från parken utanför Öppna förskolan i Nykvarn. Där tog vi många fina höstbilder på barnen tillsammans.


 
Esther bland alla fina höstlöv!

Två är senare tog jag denna höstbild på samma ställe på lillasystrarna Lydia och Elina!

Oj vad vi saknar er familjen Almgren/Meijer. Nu får ni snart komma och hälsa på oss.


Ulrika

Inga kommentarer: