lördag 24 mars 2012

Tack Lisbeth!

Idag får vi säga ett STORT TACK till Lisbeth, vår "Norrlandsmormor" som varit här och hjälpt oss med det mesta. På  bilden är de klädda för en skogspromenad den dagen som vi fick hjälp att flytta alla kartonger och möbler. Det var väldigt skönt att inte ha tjejerna i huset just då. Sedan har Lisbeth hjälpt Sören i huset då jag jobbat och tjejerna varit på dagis. TUSEN TACK för alla städhjälp, fönsterputsning, diskning, men kanske framför allt för att hjälp att sortera all skräp och alla skrot på framsidan av vårt nya hus. Ni som sett bilder på hur det såg ut för ett tag sedan ni kommer att se stor skillnad på nya bilder jag kommer att lägga in.


Så här såg det ut innan sista lasset gick till skroten. I förrgår kunde vi njuta av en underbar dag och tjejerna var med oss i huset. Det var första gången vi kunde ha dem på gården och leka eftersom de mesta av alla brädor med spikar var bortkörda. Redan den dagen kom det två granntjejer på besök och började att leka med våra tjejer. Man riktigt kunde se hur , framför allt Esthers ögon lyset upp av glädje. De plockade fram cyklarna och cyklade tillsammans i området. Lydia ville ju väldigt gärna hänga med så jag och Sören turades om att springa efter henne. Att förstå att man skall cykla på ena sidan av vägen har Lydia inte förstått alls så vi lär nog få fortsätta springa med henne ett bra tag till. Det är ju liksom lite skillnad på att cykla i ett bilfritt radhusområde mot hur det blir nu.


För er som undrar om vi flyttat in än är svaret nej. och det beror främst på att köket fortfarande ser ut så här, men i veckan som kommer MÅSTE det blir klart.

Efter en lugn natt ser jag nu fram emot en ny spännande dag.

Ulrika

Inga kommentarer: