fredag 23 december 2011

GRATTIS LYDIA 3 ÅR!

Så blev det morgon den 23:e december 2008 och efter mycket blod, svett och tårar kom en stor bebis ut 4330 gram och 53 cm lång. Världens bästa barnmorska Chatarina på Södertälje sjukhus hjälpte oss på ett proffsigt sett. Hon är en vän till mig men i detta ögonblick titta hon  mig skarpt i ögonen och sa:- Ulrika, nu är det jag som bestämmer om det händer något. Som tur var gick allt bra men det kändes otroligt säkert och skönt att veta att Chatarina men sin stora empati och kunskap fanns vid vår sida.


Pappa Sören gosar för första gången med sin andra dotter, Lydia, Sara Elisabeth.

Mamma Ulrika med sin lilla nyfödda dotter Lydia
 Dags att åka hem och hämta Esther på självaste julafton. Det är inte alla dagar man får äta jullunch på bb.
 Esther älskade sin lillasyster från första början. Direkt när vi kommit hem ville hon bädda ner sin lillasyster i sin dockvagn.

 En MYCKET STOLT 2-barnsfar, en tidig morgon.
 Nu fick mamma Ulrika två små döttrar att fotografera. Jag kan lova att det blivit många bilder under dessa barnår.

Idag fyller du äntligen 3 år, vår älskade lilla tjej. Som du längtat, ända sedan Esther fyllde år i oktober. Varje dag de senaste månaderna har du frågat varje morgon om det är din födelsedag. Igår slog du in ett paket till dig själv som du dessutom själv tillverkat. Idag har du öppnat det och själv sjungit Ja må hon leva, minst 100 gånger. Senaste veckan har du påmint oss föräldrar  att vi på din födelsedag skall sjunga och hurra för dig, och det har vi gjort idag. Du blev lycklig för dina presenter och har spikat, ritat och lekt affär mm. Till varken dig eller Esther är det någon idé att köpa docksaker, eller prinsesskläder. Av mormor har du önskat dig en stor lastbil i julklapp men eftersom vi inte är säkra på vad du menar så skall vi åka med dig till en leksaksaffär så du själv får peka på det du önskar dig.

3 år, min lilla tjej. När vi bodde i Nykvarn sa du inte många ord även om du förstod allt men nu pratar och sjunger du konstant. Du älskar din förskola och vill inget hellre än att åka dit till dina fina fröknar. Andra favoritsysselsättningar är att klippa, klistra, räkna pengar i spargrisen m.m. Nu väntar vi med stor iver och spänning på att vi skall unna flytta till vårt nya hus. Då kommer vi återigen kunna cykla och göra små promenader till affären mm. Jag tror även att det blir "Hoppas och Skuttis" under  vårterminen för det tyckte du var roligt. Nu önskar vi dig ett gott nytt år och Guds rikaste välsignelse över det.




VI ÄLSKAR DIG LYDIA!

Mamma och pappa och storsyster Esther

1 kommentar:

Anonym sa...

UNDERBART! Grattiskramar från mig!

Charlotta i Skurup