torsdag 30 juni 2011

Härliga sommardagar!

Igår njöt vi av en riktigt underbar sommardag tjejerna och jag. På förmiddagen var vi hemma och lekte och jag förberedde både eftermiddagsfika och strandmiddag. Sören hade bilen men snälla Cissi kom och hämtade oss och körde oss till stranden där vi sedan fortsatte att umgås.
 Både Esther och Lydia förberedde sig genom att snabbt ta på solskyddskläderna. Sist vi använde dem var i Thailand men idag har vi ju nästan haft thailandsvärme här.

Att vara vid vår sjö är så otroligt skönt. Det badet kommer vi att sakna när vi flyttar men i stället får vi fina klippor och hav. Det kanske inte blir så dumt det heller, men det lär INTE bli "Sörenvarmt" i vattnet.

Annars så fyller vi dagarna med att packa saker i kartonger, sortera vad som kan slängas och vad som kan hämtas av Second hand. Vi försöker verkligen göra oss av med det vi inte behöver. Jag har också lyckats sälja en del barnsaker på Blocket och det känns skönt. Veckan har även innehållit en bilvisning. Eftersom vi skall bo ute på landet måste vi ha en extrabil. Det är en riktig djungel när man ger sig ut på bilmarknaden. Vi har i alla fall klart erfarit att det som står i en bilannons inte alltid stämmer. Är det någon som skall sälja eller känner någon som skall sälja en billig bild för c:a 20000 kr så maila eller ring oss gärna.

Eventuellt åker jag och min väninna ner till Ytterby på söndag för att titta på ett hus på måndag som skall ha visning precis när vi flyttar. Tyvärr var driftskostnaden ganska höga men läget är perfekt.
Ibland funderar vi om det inte skulle bli billigare att bygga en nytt hus om vi fick tag i en tomt. Alla huspriser i Ytterby verkar ju stiga hela tiden. Fortsättning följer.

Ulrika

Inga kommentarer: