tisdag 14 juni 2011

Man blir trött av att cykla!

Igår hade tjejerna och jag en mysdag tillsammans. På förmiddagen cyklade vi till Herrgården där det var avslutning för öppna förskolan där vi varit aktiva under terminen som varit. Det var första gången som Esther och jag cyklade så långt men det gick bra trots att det var lite kämpigt för de små benen och den lilla cykeln att ta sig upp för backarna. På hemvägen blev Esther så trött att vi fick stanna vid busshållplatsen för att vila benen. Lydia var lycklig som fick sitta bakom mamma i cykelstolen.

Här nedan jag ni se Esther som lagt ifrån sig cykeln för att vila på bänken.

 
 En trött med lycklig Esther som fått titta på teater med lillasyster, ätit korv och jordgubbstårta på öppna förskolans avslutning.
 Väl hemma igen tittade vi lite på Molly mus innan vi gick ut och lekte med Erik och Elina. Lydia fick låna Elinas nya rosa cross vilket var väldigt roligt och spännande samtidigt lite läskigt. Den har ju bara TVÅ hjul och inte tre som hon är van vid. Lydia konstaterade även att både krossen och hjälmen var rosa, dvs JÄTTEFINT!
 Men snabbt blev det vingligt och hon var inte lika cool. Mamma peppade dock på så att hon kämpade vidare ett tag.
 Imorse hade systrarna gemensamt morgonmys i vår stora säng. Det är så roligt att se den glädje de har av varandra.

Nu till dagens "läge". Det finns ett hus i Ytterby som vi är jätteintresserade av så troligtvis måste vi åka ner dit på lördag em och hem igen söndag em. Det känns långt för ett dygn men vad skall vi göra? Då passar vi även på att titta på huset som vi kan få hyra om det inte hinner bli något husköp innan vi skall lämna vårt radhus.
Sören fortsätter att söka jobb och idag hittade jag två som jag tror att han kan vara intresserad av.

FORTSÄTTNING FÖLJER!

Ulrika Algesund

1 kommentar:

Elaine sa...

Skönt att man kan pausa och hämta lite nya krafter! Hoppas det går bra med packandet!