onsdag 22 juni 2011

Dyra hus!

Efter att ha tittat på 4 hus och ett hus som vi kan få hyra åkte vi trötta hem till Nykvarn igen. Esther bestämde sig snabbt vilket hon ville bo i men tyvärr var det för litet. Den hade dock en jättefin lekstuga på tomten som Esther gillade. Lydia tyckte att vi tittat klart på hus när vi sett det 3:e. Tyvärr är det väldigt högra utgångspriser och idag har budgivningen börjat på det vi är lite intresserade av. Efter några timmar var det ena uppe i 3,125 miljoner, vilket vi absolut inte tycker det är värt. Vi har också kommit på hur otroligt bra vi bor idag med många barn i närheten, en stor vind, ett ute rum, ett förråd mm. Nyare hus har tyvärr så lite förrådsutrymmen. Jag förstår inte var folk har sina kartonger med julsaker, skidor, pulkor, hjälmar, mm?

På söndag förmiddag träffade vi Sörens gamla kompis med familj som just byggt hus utanför Partille. De har tre bar i våra barns ålder så det blev en härlig förmiddag med mycket lek och stoj och husprat för föräldrarna.

Mamma Ulrika med sina älskade tjejer.



 Esther tyckte det var jätteroligt att sova på hotell. Förra året när vi som på hotell hade vi sett fram emot en mysig hotellfrukost men det blev en mardröm. Denna gången hade vi inställt oss på att det i alla fall inte kunde bli värre än då och det blev det inte. Vi märker ofta stor skillnad på att göra något med tjejerna i år jämfört med förra året och det känns skönt. Vi fick en god frukost men fick kanske äta lite snabbare än vi själva hade önskat.
 Bilresan gick bra men det var jobbigt när vi skulle hem. Husvisningarna var klara vid 18 och sedan åt vi mat och handlade så hemresan började inte förrän kl 19:30. Det resulterade i att vi kom hem 01:15, natten mot måndagen. Jag körde 15 mil och Sören resten så det var jätteskönt.
När vi åkte ner så lekte Esther med sina nya djur som vi fyndat på tradera. Lydia är inte alls lika imponerad av dem men Esther skulle nog kunna leka med dem genom hela vårt avlånga land. Till sin födelsedag har hon önskar sin en ekorre och en känguru i samma märke som dessa.
Allt gott

Ulrika

1 kommentar:

Elaine sa...

Tråkigt att husen drar iväg så på budgivningarna! Hoppas att ni hittar ett bo snart som passar er! KRAM