lördag 18 juni 2011

Västkusten nästa!

Med Vättern precis till höger rullar vi på med bilen. Esther var på kalas på Funhouse runt lunchtid så kl 14 hämtade vi henne i stan och fortsatte söderut. Resan har gått bra hittills. Vi har just haft en matpaus och ätit våra nygräddade pannkakor med sylt. Sedan blev det en sväng till toaletten men Lydia skulle absolut inte kissa där. Men väl vid bilen tog jag fram pottan och då gick det hur bra som helst.


Esther leker och leker med sina nya djur som hon fått på resan. Med Esther kan man åka hur långt som helst, bara hon har en fil och sina djur. Nu är det dock bara 23 mil kvar till Göteborg där vi faktiskt bokat in oss på ett hotellrum. I morgon skall vi träffa en av Sörens bästa vänner från Norrköping och hans familj. De har tre tjejer som är ett år äldre än Esther och ett år yngre än Lydia och ett mellan.
Sedan kl 14 skall vi titta på första huset. Sedan åker vi till huset som vi eventuellt skall hyra. Klockan 16 är det dags för nästa visning och efter den blir det två privata visningar. Hoppa , hoppas att denna helg kan ge oss en ledtråd till frågan om var vi skall bo om en månad.

Ulrika

1 kommentar:

kickan sa...

Vi följer med spänning vad som sker....
Kram!