lördag 2 juli 2011

Packning och bilköp!

Idag är det lördagkväll och jag är helt slut som vanligt. Tempot under dagarna är rätt högt. Samtidigt som man skall packa skall man hänga tvätt, göra fika, laga lunch, diska, förbereda middag, titta på bilar mm.
Som tur är kom mamma med oss hem igår så att vi fått mycket hjälp med barnen. Igår åkte vi efter middagen till Stockholm för att förtsätta vårt billetande. Tyvärr kom vi hem utan. Vi har helt klart lärt oss att det som en person skriver i en annons om en bil inte alls stämmer med verkligheten, och detta har vi inte tid med i dessa flytttider. Sören har idag kört ett stort lass till skroten och sedan städat ur hela förrådet. Jag har tömt i barnen lekrum och burit bort en del möbler. Tanken är att vi i veckan skall ta ner allt från övervåningen och städa där uppe så det bara är en våning att städa när flyttlasset gått.
I morgon åker jag och Astrid ner till Göteborg för att på måndag titta på två hus. Det skall bli roligt att få dela många timmar i bilen med Astrid så att vi får en chans att prata om livet och tillvaron.



Så här ser det ofta ut när pappa leker med sina döttrar.
Här kommer lite bilder från min och tjejernas utflykt till Torekällberget. När vi kom dit började precis en matrunda hos djuren så vi följde med till Esthers stora glädje.


På "Lillgården" lekte tjejerna länge och jag kunde sitta utanför och bara njuta. Det är sådan otrolig skillnad på förra sommaren då vi behövde  passa Lydia hela tiden. Tänk vilken lyx det är om några år när de leker länge själva.
Esther lekte med djuren av trä i det lilla stallet. Där kunde hon ha stannat hela eftermiddagen om hon hade fått.

I eftermiddags åkte vi återigen ut på jakt efter en bil och kan ni tänka er att vi kom hem med en ny begagnad. Det blev en Mazda 626 årsmodell -99 i hyfsat skick som var nyservad, nytt kamrem, dragkrok, farthållare mm. Det känns skönt att veta att vi nu har två bilar när vi flyttar ut i "spenaten".

Ulrika

1 kommentar:

Elaine sa...

Lycka till med husvisningarna och billetandet! KRAM