torsdag 7 juli 2011

Avsked och farväl!

Igår var sista gången som jag och tjejerna promenerade till Sandtorps förskola. Det var med lite vemod för vi har verkligen varit supernöjda med förskolan och personalen. Inskolningarna har varit lite kämpiga  men fröknarna har varit toppen.

Här visar fröken Elisabeth Esthers pärm som hon haft hela tiden på förskolan. Den fick vi nu ta med hem och titta i. Mycket spännande dokumentation på olika sätt som vi skall spara.

Hej då fröknar Elisabeth, Gisela och Eva. Ni har gjort Esthers vardag till så fina dagar.
Vi kommer att minnas er mer STOR glädje. 
Även Lydia har haft toppenfröknar som Esther också fick ha innan hon började på Lejonkulan. Anki är den fröken som Lydia sagt att hon skall gå och leka med på morgnarna. Lydia var dock lite snål med kramarna den här dagen.
En glad Lydia har fått med sig ett paket hem. I den ligger hennes eget fotavtryck som hon fick göra när hon började på Mystacken.
Hej då Marita, också hon en jättefin fröken som vi tyckt mycket om.

Här en liten glimt om hur det ser ut i vårt vardagsrum. Mormor och tjejerna sitter i soffan och tittar på Pippi medan mamma och pappa packar och fixar. Till helgen kommer mormor tillbaka så då är vi två som kan packa samtidigt vilket kan bli väldigt effektivt.

En av Esthers bästa vänner heter Stina. De skiljer några dagar på dem bara trots att det skiljer många centimeter. Stina och Esther har gått på samma förskola och vi bor i samma område. Här lekte de sista gången innan Stina och hennes familj skulle åka bort. Genom barnen har vi också fått lära känna egna nya vänner i barnens föräldrar vilket berikat oss mycket. Vi hoppas att Stina och hennes familj tar bilen och kommer och hälsar på oss nån gång framöver. För någon dag sedan sa Esther: -Mamma, jag skall ALDRIG glömma Stina och xxxxx. DÅ kändes det lite hårt för mammahjärtat att tänka oss att vi bara ska bo här en vecka till.
BÄSTA VÄNNER!
Så idag är tjejerna och jag hemma och har det skönt. Esther tittar på tv och Lydia ropar på mamma, en situation som är ganska vanlig och återkommande här hemma.

Vi har lagt ett bud på ett hus innan den allmänna visningen men nu har 15 personer anmält intresse för huset så de skall genomföra visningen i alla fall. Den är den 13:e och vi flyttar den 14:e så budgivningen kommer att ske när vi finns på plast i alla fall.
Att husmarknaden ligger lite lågt nu kan man läsa om i DN. Det är så svårt att få husen sålda och det kommer så lite folk på visningarna, står det i olika artiklar. Detta verkar vara en sanning på alla platser UTOM Ytterby där alla tydligen fortfarande betalar hur mycket som helst för ett hus.
Får vi inte detta hus hoppas vi att Herren har andra planer för oss. Bostadslösa är vi ju inte, eftersom vi skall få hyra ett hus tills vi hittar ett eget.

Fortsättning följer.

Ulrika

Inga kommentarer: