onsdag 31 december 2008

Nyårsafton med MORA TRÄSK LIVE i vårt centrum!!!!!

Idag är det nyårsafton och firade med att gå till centrum hela vår lilla familj. Det är 10 år sedan platsen där vi bor blev egen kommun så det var en massa jippo i centrum. Kevin och Alice från Idol 2008 sjöng på förmiddagen men klockan 13 kom dagens höjdpunkt. Vi fick lyssna och se MORA TRÄSK LIVE!!!!! Fattar ni vilken lycka att få rocka loss till deras låtar i några minusgrader tillsammans med Esther och många andra lyckliga barn och föräldrar.


Esther hade sovit i vagnen på väg till centrum så när vi väckte henne så var det redan full fart på scenen. Hon var så där måttligt road men vi stod där ett tag och diggade och sedan traskade vi vidare. Det var i alla fall en trevlig liten familjeutflykt.


Medan pappa lagade nyårsmiddag så byggde Esther och jag en koja i hennes säng med 2 madrasser. Alla kojlekar är poppis nu så Esther blev jättelycklig när pappa efter maten gick upp med henne och lekte i den nya kojan. Lydia fick snällt ligga på den andra sängen i rummet och kika på lampan medan vi byggde och lekte men det verkade hon trivas med.

Otroligt var detta år gott snabbt. Satt justoch paratade med Sören vad vi gjorde förra nyåret och vi fick tänka till ordentligt båda två innan vi minns att två av våra Timråvänner skulle komma hit men eftersom Esther bara kräktes och kräktes då så fick vi ställa in det hela. Detta nyår ville vi bara vara hemma som en liten familj och det känns jätteskönt. Esther somnade vid 20:30 och jag har ammat Lydia några vändor och nu sitter jag här och skriver årets sista blogginlägg.
Vid midnatt är det 4 år sedan jag och Sören bytte ringar uppe på Norra berget i Sundsvall en kall vinternatt. Tänk vad tiden gått fort sedan dess och vad mycket vi har att vara tacksamma för.
Vi har fått varandra, ett radhus, bra grannar och nya vänner, Sören ett fast arbete några kilometer från vårt hem och sist men inte minst så har Herren gett oss två underbara små döttrar soom vi älskar över allt annat. Vår Gud tillhör äran för allt som Han gjort.
Gott Nytt År
Ulrika

Inga kommentarer: