lördag 13 december 2008

Lördagsutflykt till centrum!

Nu var det åter dags att få hjälp att klippa Esthers hår. Jag gjorde själv ett försök för 2 veckor sedan men det är ej lätt. Lyckades få av luggen någon centimeter men insåg att jag måste få proffshjälp innan jul och innan bebisen kommer. själv hann jag med att klippa håret i veckan när Esther var på dagis och idag på förmiddagen var vi på samma ställe med Esther och pappa som både fick bli av med lite hår. en ung tjej gjorde vad hon kunde och med lite äppelbittar, salta pinnar och en leksam Esther fick av tjejen så lyckades hon få av håret.
Efter klippningen gick vi til ICA för att handla lite till ikväll då vi skall ha Esther kompis Erik med mamma och pappa på middag. Efter middagen får barnen och papporna gå över till Eriks hus och leka för då skall Linda och jag ha filkväll och se på Mamma Mia. Att köra handlingsvagnen är en "hit" tycker Esther men man måste vara 2 om man skall klara av att både handla och se till att Esther kör på alla kunderna i affären.
Utanför affären var det lite julmarknad och Esther såg direkt att det stod en uppstoppad ren på ett ställe. Oj vad hon pussade denna ren. Sedan åkte vi henm och åt lunch och nu sover hon gott en stund och vi har det lungt så jag hann med att få in denna bloggsida. I eftermiddag skall vi försöka få lite mer julfint här hemma. Hande tänkt skicka upp Sören på vinden för att ta ner påde krubba, vinterlandskapet och julgranen. Med 8 dagar kvar till beräknad förlossning så känns det som om allt man kan göra klart innan jul behöver göras nu.
Lördagshälsningar Ulrika.

Inga kommentarer: