lördag 3 januari 2009

Vi gillar våra sysslingar!!!!

När lilla Lydia skulle födas fick Esthers gudmor Anna rycka ut och komma mitt i natten för att sova med Esther. Sedan fick hon vara med Annas familj både den dagen Lydia kom till världen och på julafton. Annas barn är Esthers och Lydias sysslingar och de bor bara en gata ifrån oss. Vi är så otroligt glada och tacksamma att de ställde upp natten då värkarna började och att Esther fick vara hos dem till och med på julafton. Esther trvis med alla deras 3 barn som så snällt låter Esther vara med och leka.

Igår kom Anna, Adrian och Edvard och åt lite kvällsgröt med oss. Killarna hjälpte Esther att sätta ihop sin bilbana hon fick i julklapp.
Att få busa med syssling Adrian är en höjdare tycker Esther.

Det märks att hon trivs med sina sysslingar.



Det var första gången killarna var och hälsade på sedan Lydia kom till oss.



Edvard med sin lillsyssling Lydia, 10 dagar gammal.







Lydia med pappa Sörens kusin Anna som också är gudmor till Esther.


Lydia med sin syssling Adrian
Killsysslingarna med sin lillsyssling Lydia.
Killarna har även en storasyster som heter Cornela men hon var med deras pappa Uffe på innebandyturnering i Uppsala denna helg. Hörde igår att Cornelia gjort 2 mål, GRATTIS!
Cornelia och Uffe får komma en anna dag och hälsa på lilla Lydia eller så kommer vi till er!
Vi är så glad att ni finns i vår närhet och att ni är så snälla och omtänksamma och vill hjälpa oss med barnen när det behövs. God bless You.
Ulrika

1 kommentar:

Anonym sa...

Ni är fantastiska som låter oss vara med era fina barn och främst Esther som vi känner mest. Va rädd om er och njut så mycket ni kan över de små. Kram Anna