onsdag 28 januari 2009

"Norrlandsmormor Bippa", Lisbeth var här förra veckan

Förra veckan hade vi vår "Norrlandsmormor här i flera dagar och det var så roligt. Det var första mötet för henne med Lydia och första för i år med Esther. Esther gillar verkligen Bippa så hon njuter av att ha henne här. Bippa är otroligt bra och påhittig i sina lekar med Esther. Här nedan på bilderna kan ni se hur de skapar med playdo-deg. Helt plötsligt kommer Esther och frågar mig: Mamma var är russina? Vi skall inte äta russin nu blir mitt svar men sedan inser jag att det skall bli ögon på deras djur de skapar med degen.


En eftermiddag fick Esther följa med oss och storhandla på Coop och lyckligvis kunde Bippa köra henne i en sådandär handlingsvagn som är en bil. På Coop köpte de tulpaner till mig och det kännes så otroligt vårlikt att ha dem på köksbordet. Tusen tack för dem Lisbeth, de står fortfarande kvar.



Har ni sett vilken kaluft vår lilla Lydia har. När man badat henne måste man kamma det ordentligt för att det ej skall stå rakt upp hela tiden.







Lisbeth, vi tycker om Dig. Tuen tack för all hjälp med disk, strykning, borrning, städning. IKEA-handling, barnvakt m.m Du betyder så otroligt mycket för oss. Du fick Esthers förbön i kkväll också.
Ulrika







1 kommentar:

Unknown sa...

Hej Fru Algesund.
Det var roligt att ta del av din blogg. Det var Bibba som tipsade mej. Tänk att vi( Filip och Minna) fick sin Natalie två dagar efter Lydia. Det var en välsignad julhelg.
Hälsningar till er alla från
Mariana i Finland