måndag 24 november 2014

Lilla Adrians blogg!

Idag handlar bloggen om gårdagens bloggkilles lillkusin Adrian. Adrians mamma Carin mötte vi för snart 3,5 år sedan när vi flyttade hit och våra tjejer skulle börja på Kastellegårdens förskola. Där fanns Carin som förskollärare tillsammans med två andra fantastiska fröknar. Tiden går fort så nu är förskoletiden slut för vår del och Carin finns inte där just nu eftersom hon är föräldraledig tillsammans med denna lilla söta gosse. Jag fick förmånen att fånga honom på bild för snart två veckor sedan och här kan ni se några av de bilderna som jag själv gillar bäst. Eftersom Adrian blev döpt en vecka före vi sågs så föreslog jag att vi kunde ta några bilder med dopklänning på och det förslaget nappade föräldrarna på.







Så blev det dags att klä om den lille mannen till minitomte.


Men det var INTE Adrians favoritsysselsättning att bli nedstoppad i Ulrikas nyinköpta korg iklädd tomtedräkt. Mamma Carin fick snabbt ta upp honom igen.


Adrian med sin mor och far!


Ja som ni sett fick dagens blogg bli i svartvitt, vilket jag faktiskt oftast tycker är finast. Men Carin du kan vara lugn. Alla bilder finns nu brända på två cd både i färg och svartvitt.

Allt gott

ULRIKA ALGESUND