onsdag 20 april 2011

Mina påsktjejer!

Tiden går FORT och nu är det snart påsk. Idag skulle tjejerna ha påskfest på förskolan och vara utklädda. Eftersom jag inte är så mycket för påskkärringar och häxor så fick de se ut så här.
I morse vaknade jag i  Lydias säng där jag tillbringade de sista timmarna pga att Esther börjat drömma konstiga saker och vaknar och är orolig. Lydia hade lite tidigare kommit till vår säng så jag lade mig i undersängen och det var Esther nöjd med. När jag vaknade så låg och och drog mig någon minut innan Lydia ropade : MAMMA. När jag gick in till henne och tittade på klockan insåg jag att vi sovit ända till 8, helt otroligt. När fick jag göra de senast? VÄLBEHÖVLIGT var det i alla fall, men det gjorde att vi gick lite bråttom. Klockan 8:45 gick vi in genom grinden på förskolan så vi jobbade på bra tycker jag.

Igår hade tjejerna den längsta dagen hittills på förskolan. Jag hade ett besök på arbetsförmedlingen inbokat och även en tid på banken så jag hämtade dem kl 15:30. De hade haft det så bra så jag kommer inte ha dåligt samvete i häst när de kommer att få vara längre på förskolan. Ja på tal om det kan jag berätta att vi äntligen fått ställa oss i kö i Kungälv. Först skulle man inte få göra det innan man ha en adress inom kommunen för deras datasystem inte kan ta en annan kommunadress. Min blivande chef fick med på att använda hans adress som en c/o adress ås då gick det helt plötsligt jättebra när jag ringde kommunen.


 LYDIASMILE!

I helgen spikade vi upp "Tillsalu skylten" på vårt staket. En ganska märklig känsla faktiskt.
 Sören har gjort ett fantastiskt arbete de senaste veckorna med huset, både på utsidan och på insidan. Igår målade han plåten under fönsterena som varit väldigt avskavd redan sedan vi flyttade in för 5 år sedan.
 :MAMMA, kolla PAPPA, han är på taket, utbrast Esther
 Ja tvättat altantaket och kuporna har han också gjort.
 Avslutar med en bild på mina underbara tjejer igen. Esthers Me & I kläder köpte jag på tradera i veckan, vilka jag tryckte passade bra idag.
Nu skall jag kika igenom dagens utbud av hus och radhus i Kungälvstrakten.
Ha en bra dag.

Ulrika

1 kommentar:

Elaine sa...

Vilka små söta påskflickor!!
Lycka till med försäljningen av huset. När är det dags att börja nya jobbet?

Trevlig påsk!

KRAM