måndag 8 juli 2013

Vi är så nöjda med första turen!

Igår fick vi en underbar dag på stranden.
 


Här har vi varit och fiskat krabbor. När Esther hade fått en var hon helt nöjd och ville hellre klättra på klipporna med mamma. Lydia stod snällt kvar med pappa och fortsatte fisket.


Sen kom vi till projektet " Lära sig ro en gummibåt". Sören pumpade upp den och sedan följde en pappalektion i roddteknik. Det såg ut som en scen ur typ Sune på semester.


Därefter bar det iväg men de kom inte så långt så....


deras älskade pappa fick snällt vika upp sina långbyxor ( ni vet att han glömde ju badshortsen) och kliva i och ro runt sina små tjejer på havet. Där satt de mycket nöjda och guppade med pappa i vågorna.

Eftersom det var så långgrunt fick pappa sedan snällt kliva ut och dra hem sina tjejer. Här kan ni se att han nästan har badat. Enligt Esther så skvätte det in MYCKET vatten när de små vågorna kom så pappa var hel blöt om långbyxorna.


Efter middagen blev det minigolf och här kan ni se Lydias fina golfstil!



Min fina Esther i kvällssolen!

 
Två av pappas tjejer!




I morse var det så varmt ute så när jag och Sören tog ner förtältet så låg tjejerna inne och tittade på film.

Pappa Sörens alla tjejer!
 


Nu är vi hemma igen efter vår jungfrufärd med husvagnen. Nu planerar vi nästa tripp med Sören har stora problem med yr.se som visa lite lägre grader än vi önskar. Kungshamn, Lysekil, Varberg, Borås ja var är det bäst väder på onsdag och framåt?

Ulrika