måndag 28 december 2009

Moster Annika och gudmor Anna med familjer på besök.

I mellandagarna kom barnens moster Annika med familj hit och grattade Lydia och åt lunch med oss. Eftersom det också varit jul så blev det paketöppning av både julklpappar och Lydias födelsedagspresent. När det var dags för middag kom barnens gudmor, gudfar och sysslingar och gjorde oss sällskap.

Efter att Annika varit här ett tag så gick det bra för Lydia att släppa på mammigheten och sitta i mosters knä.


I Esthers ena julklapp fanns det fina pärlor från Panduro. Lyckan var total.


Lite hjälps behövdes dock så kusin Daniel hjälpte Esther. Att ha en så stor kusin tycker Esther är jätteroligt. Daniel kunde även hjälpa Esther att installera ett av sina nya dataspel.


Tack snälla moster Annika för alla fina paket. Esther har även klippt och klipps med de nya saxarna och pärlorna kommer fram någon gång varje dag. Prinsessklänningen både till sig själv och till dockan kommer nog också fram så småningom, när det är dags för kalas. Tilde kanske får komma och inspirera henne.


Vi är så glada att vi har familjen Ceder i samma område som vi bor i. När Esther blev sjuk och fick 41,3 graders feber kunde jag ringa Anna och fråga om hon kunde köra oss till sjukhuset och bara på några minuter var hon här. Känner vi för att gå en liten promenad med barnen är der helt perfekt att ha Cerers som mål. Esther stormtrivs i sysslingarnas sällskap och hon tycker även jättemycket om Anna och Uffe. Vi är så glada att just ni är våra barns faddrar.


Våran stora tjej Esther. Idag kom hon med ett dataspel som vi inte har öppnat ännu och ville spela det. Då sa jag att hon fick vänta och att vi kanske skulle hinna spela det senare på kvällen. Då var hennes kommentar:- men mamma vi måste ju installera det först. Hon är 3 år och kan det vokabuläret "installera" och förstår innebörden av det. Jag undrar just vad det kommer att bli av våra tjejer när de blir stora. Pj vad mycket spännande vi har att se fram emot.


Tjejernas yngsta syssling Edward. Kolla hans vackra ögon, de går inte av för hackor.


I morgon är det nyårsafton och då skall jag försöka summera året i en sista blogg 2009. Vi ses.

Ulrika

Inga kommentarer: