söndag 6 oktober 2013

Spindelnät och höstutflykt till havet!

Idag har vi haft en fantastisk dag tillsammans. När jag i morse åkte lite tidigare till kyrkan eftersom jag skulle medverka så såg jag detta fantastiska spindelnät. Var egentligen lite sen men jag var bara tvungen att springa in och hämta kameran.  Efter en bra högmässa i Ytterby kyrka med en bra predikan av Per-Olof Holm så åkte pappa och Lydia iväg på hennes gympa. Esther och jag stannade kvar och pratade/lekte med vänner på kyrkfikat. Sedan åkte vi hem och gjorde i ordningen en fikaryggsäck. När hela familjen var inpackad i bilen åkte vi ut mot Marstrand. Havet och klipporna är faktiskt ganska fina även i höstväder, även om Lydia blev MYCKET besviken i bilen när hon insåg att vi varken hade baddräkt eller simring med oss.


Solen sken rakt på det daggvåta spindelnätet. Visst blev det vackert!
 

 
Mina älskade!
 


 
HöstEsther!
 


Far och dotter!
 



 
Mor och dotter!
 


 
Här har Esther för första gången fått knäppa kort med min fina kamera.
Jag tycker faktiskt att hon lyckades ganska bra.
Ni kan lägga märke till att pappa Sören gått in i sin vinterperiod. Både vantar och långkalsonger åker numera på varje morgon. Kan tillägga att det var 17 PLUS-grader när vi åkte iväg idag.
 


 
Pappas tjejer på hög!
 


 
Tror att detta vara sista blombuketten som Lydia plockade till mig.
Visst ser det somrigt ut!


Nu ska jag försöka lägga ut lite annonser på Facebookloppisen. Det är så otroligt skönt att få iväg vinterkläder/skor mm som blivit för smått för tjejerna.

Allt gott
Ulrika