tisdag 8 oktober 2013

HJÄRNOR, KÄRLEK OCH KÄRLEK I FOKUS!


I fredags var det annons i Kungälvsposten för den träff, Mamma-baby-Lunch som jag just startat upp en onsdag i månaden.  I morgon är det andra gången och då kommer det även att bli ett föredrag av barnläkaren Anna Aronsson som lärt känna sedan några månader tillbaka. En på många sätt fantastisk kvinna.  Denna annons hade en reporter lagt märke till så han ringde mig i fredags och ville göra ett litet reportage inför imorgon, vilket naturligtvis ger gratisreklam. Så här såg artikeln ut.

 

Så i morgon kommer 25 mammor med sina bebisar till Ytterby församlingshem för att äta lunch tillsammans och sedan lyssna till föredraget med temat: ”Kärlekens betydelse för hjärnans utveckling”.  En snäll kvinna i församlingen, en fd hushållslärare hjälper mig med lunchen som kommer att bli fisksoppa och  bröd och till efterätt blir det en äppelkaka med grädde.

Förhoppningsvis knyter vi några nya kontakter med mammor vi aldrig haft kontakt med förut. Av dem 25 som anmält sig kanske jag känner till 10 så det är många nya ansikten att möta imorgon, vilket känns jättespännande.
 
Allt gott
 

Ulrika