tisdag 9 mars 2010

Nu kommer våren!

Hurra, nu kan man börja ana att våren är i antågande.
Igår hade vi en ledig måndag tillsammans hela familjen eftersom jag hade jobbat hela helgen och bott borta. Vi hade planerat ett besök på badhuset men vi kände oss lite krassliga så vi nöjde oss med att tillsammans gå ut i den underbara solskenet. Redan nu kan man se att snön har smält några centimeter. Mot vårt hus sken solen så att man faktiskt kunde ta av sig en jacka om man satt i lä. Esther lekte länge utanför dörren med en spade och lite bilar. Oj vad vi längtar att vår altan skall bli snöfri och att vi skall kunna sitta där och njuta när barnen leker i parken bredvid.

Något annat som tillhör våren är tulpaner. Tack snälla Lisbeth för dessa gula du gav oss.



När Lisbeth var här förra veckan fick tjejerna varsin bok. Det är så roligt att se att även Lydia gillar böcker. Det är så mysigt att sitta i soffan och läsa med henne.


Som sagt, när Lisbeth kommer är det fest. Esther lägger helt beslag på denna vithåriga kvinna och de fixar, läser och leker tillsammans. Vi hade planer på att åka upp till Norrland och hälsa på henne för att få uppleva snö men efter denna vinter här hemma så får nog det besöket vänta tills i sommar. Men då kommer vi Lisbeth!




Nu väntar vi bara på att mer snö skall smälta bort.

Ulrika

1 kommentar:

Kristina Gerdin Tofte sa...

Vilken tur ni har som får ha denna "vithåriga kvinna från Norrland" hos er. Henne vill jag också väldigt gärna träffa ;-)
Skönt också att läsa om vårkänslor som väcks till liv!
Dom kommer smygande även här.....
Kram till er!