onsdag 18 december 2013

5-årsklas!

Efter att ha väntat och längtat sedan i somras så fick Lydia äntligen ha sitt eget kalas idag, även om det är några dagar kvar till den riktiga födelsedagen.
 
Här är systrarna kalasklädda med klänningar från förra thailandsresan.
 

Eftersom vår Lydia är en tjej som inte gillar gosaker, typ tårta, glass, bullar, chokladbollar med mera så är det inte så lätt att komma på vad hons kall få bjuda på när det är hennes eget kalas. Tillsammans kom vi fram till att pappa skulle göra en pannkakstårta och det blev verkligen uppskattat. Inte så märkvärdigt men alla åt och blev mätta.


Efter maten var det tävlingar med pappa Sören i källaren och änglapyssel med mamma Ulrika i köket. Alla hann med både och kalaset avslutades med fiskdamm.


Nu ligger pappa i sängen och läser för tjejerna. Själv så har jag haft sista krubbsamlingen idag och det är lika spännande varje gång för man vet aldrig vad man får för frågor av de levnadsglada 4 och 5-åringarna. Idag fick jag flera djupa frågor av en kille på 5 år redan direkt när han kom in i kyrkan. Hans fröken sa att han laddat med frågor redan innan de gick från förskolan. Hon sa att hon var glad att det var till kyrkan de skulle idag eftersom frågorna hade med livet och tillvaron att göra. Sådana spännande möten med nyfikna barn gillar jag.

Allt gott

Ulrika