söndag 8 januari 2012

Min man kan göra många saker samtidigt!

Min älskade Sören han kan han. Han kan göra många saker samtidigt IBLAND ( när det är något han måste och något han gärna vill tex). Ni som inte känt Sören så länge kanske inte vet att han ALLTID gick till jobbet i Kista och samtidigt läste Svenska dagbladet. Många har förundrats över att kunna gå och läsa samtidigt men det kan han. När vi bodde i Nykvarn och Sören pendlade till Stockholm var det ibland mörkt när han skulle gå hem från tågstationen. Då löste han läsproblemet med en pannlampa han gick och köpte sig på Claes Ohlsson. Han har dock insett att det INTE går att läsa och cykla samtidigt.

Här tittar han på en dokumentär samtidigt som han busar med tjejerna, vilket också innebär en viss träning.

 Det är ofta vilda pappalekar här hemma nuförtiden, annat än när mamma var hemma på dagarna. Tur att vi har olika gåvor vi kan ge till våra barn. Med mamma var det nog mer pyssel, musik och sånglekar. Här målas det dock med glitterfärger som fanns i en av julklapparna.

Och så var det då dags för lite träning och lek igen.

Ibland har tjejerna det så otroligt mysigt tillsammans medan det ibland bara är  bråk och kiv.
Nu går barnen lov mot sitt slut och förhoppningsvis blir det dagis på tisdag. Esther har för första gången mått dåligt sedan vi flyttade hit. Många maskiner tvått har det blivit idag på grund av diverse kräkningar, blä för det. Men vi är så tacksamma att det tog 5 månader innan hon blev sjuk efter att vi flyttade hit. Nu kämpar vi på med att få i henne vätska och hoppas att det ska gå bra.

Allt gott

Ulrika

1 kommentar:

Bella sa...

Krya på Liten!!!
Kram från bella